Rendezvények

Vidám vándoroknak

Vidám vándoroknak

Rendezvénytermünk, oktatótermünk remek helyszín beltéri, kis létszámú, de akár 10-30 fős üzleti, illetve családi rendezvények, mint például csapatépítők, továbbképzés, vezetői meeting, üzleti reggeli, ebéd vagy vacsora, termékbemutató, családi összejövetel, születésnap, házassági évforduló, keresztelő, grillparty, borkóstoló vacsora megtartására. Az alábbi helyszínek kombinálhatók, de egymástól független rendezvények egyidejű lebonyolításához is megfelelőek. Kérdés vagy egyedi igények kapcsán kérjük keressen meg minket az elérhetőségeinken, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást.

Kerti Kemencés teraszunk akár 30 fő leültetésére alkalmas. A Központ parkosított udvara nagyobb vendégsereg részére is helyet biztosít. Az udvar kiválóan alkalmas egyedi rendezvények lebonyolítására ahol a lehetőségeknek az időjárás mellett csak a képzelőerő szab határt.

 

Elkülöníthető télikertünk 30 főig biztosít kellemes rendezvényhelyszínt közvetlen kertkapcsolattal, és igény szerint folyamatos szervizzel. 

 

Emeleti oktatótermünk 20 főig nyújt megfelelő helyszínt formális vagy kötetlenebb programokhoz.  

 

Pinceborozónk a hagyományos borkóstolók mellett különleges hangulatú kisebb rendezvények lebonyolításának ideális helyszíne. A program jellegétől függően 20-25 fő elhelyezésére alkalmas, a Központ többi terétől teljesen elzárt, így minden külső zavarás kizárható. 

 

Címünk

8082 Gánt, Kőhányás
Útvonal 47.44366, 18.390083

Telefonszám

Nyitva tartás

Szálláshelyünk egész évben nyitva, éttermünk hétfőtől szerdáig szállóvendégeink és rendezvényeink számára nyitva.

Étterem nyitvatartás

Péntektől vasárnapig

10:00 - 20:00