SZÁLLÁS

Fáradt vándoroknak

Fáradt vándoroknak

A Gróf Esterházy Móric Ökoturisztikai Központ szálláshelyén 13 darab 2+2 ágyas fürdőszobás szobával várjuk szállóvendégeinket. Minden szoba egyedileg szabályozható fűtéssel, klímával, TV-vel és saját fürdőszobával, mellékhelyiséggel rendelkezik. A Szobák berendezése tömör kőrisfából készült, mely a területre jellemző kiváló minőségű fát adó fa.

Központunkban számos praktikus tér szolgálja a nálunk megszálló, vagy átutazó vándorok kényelmét. Az udvar felőli bejárattal szemben található a recepciós és kiszolgáló pult. Itt a bejelentkezés és szállásfoglalás mellett a kiegészítő programokról is tájékozódhat a látogató.

A bejárat mellett, a vizesblokkokban található az akadálymentesített mellékhelyiség, amely pelenkázóként is funkcionál. Az udvar északi oldalán, lókikötő és zárt kerékpártároló található, ahol a lovak mellett a drótszamarak is elhelyezhetőek. A lovaglás szerelmesei számára Lókikötőnk nyitva áll. A központ recepcióján a helyi értékeket bemutató kiállítás melletti kis Zöld boltban a természetjárás és a rokon szabadidős tevékenységek nélkülözhetetlen eszközei, és helyi termelők termékei is megvásárolhatók. A recepción jelzett igény alapján lehetőség van az elkoszolódott, de még szükséges ruha mosására. A központban vendégeink számára ingyenes Wi-Fi érhető el. Ha négylábú kedvenceddel érkezel hozzánk, akkor számára is szállást biztosítunk. Szálláshelyünk állatbarát!

A szálláshelyünk árai:

H-SZ 21500 HUF-tól/ szoba/ 2 fő
CS-V 25500 HUF-tól /szoba/ 2 fő

 

 

Pótágy 4-14 éves korig 6000 HUF /éj/ fő
Pótágy felnőtt 9000 HUF/éj/fő
Kutya 1500HUFt/ éj

 

4 éves kor alatt a szálláshely ingyenes.

Címünk

8082 Gánt, Kőhányás
Útvonal 47.44366, 18.390083

Telefonszám

Nyitva tartás

Szálláshelyünk egész évben nyitva, éttermünk hétfőtől szerdáig szállóvendégeink és rendezvényeink számára nyitva.

Étterem nyitvatartás

Péntektől vasárnapig

10:00 - 20:00